Urbanització i embelliment plaça Andorra Telecom

Urbanització i embelliment plaça Andorra Telecom
Pressupost: 1.162.614,36 €
Període d’execució: Setembre de 2017 – Agost de 2018

El projecte consisteix en realitzar una gran malla petaonal que uneixi la zona de Prada Ramón, el carrer Na Maria Pla i l’Avinguda Meritxell, mitjançant una pavimentació tipus  pètria en tot l’àmbit que va dels carrers Av. Meritxell, carrer Bonaventura Riberaygua, carrer Sant Salvador, carrer de la Borda i part del carrer Prat Primer, de manera que aquest espai esdevingui un nou punt de centralitat a la ciutat, potenciat per l’eix comercial però sobretot per la capacitat que tindrà com a espai d’esbarjo per al vianant.  La superficie  total a urbanitzada és de 5216m2.

Pel que fa al mobiliari urbà, el projecte contempla la col.locació de diferents tipus de bancs depenent de les diferents zones.  També inclou la col.locació de papereres, cendrers, fonts i conjunts d’aparcaments de bicicletes situades a la plaça Mestre Joan Roure.

Pel que fa a la jardineria el projecte contempla la plantació de tres tipus d’arbres: Cercis Siliquastrum, Ginkgo Biloba i Melia Azedarach  al carrer Sant Salvador, al carrer Bonaventura Riberaygua, al carrer Prat Primer i a la plaça Mestre Joan Roure.

El projecte consistia en realitzar una gran malla petaonal que uneixi la zona de Prada Ramón, el carrer Na Maria Pla i l’Avinguda Meritxell, mitjançant una pavimentació tipus  pètria en tot l’àmbit que va dels carrers Av. Meritxell, carrer Bonaventura Riberaygua, carrer Sant Salvador, carrer de la Borda i part del carrer Prat Primer, de manera que aquest espai esdevingui un nou punt de centralitat a la ciutat.